Beleid inzake retourzendingen en terugbetaling
Laatst bijgewerkt: 29 september 2021

Dank u voor het winkelen bij LL SKincare.

Als u, om welke reden dan ook, niet volledig tevreden bent met een aankoop, nodigen wij u uit om ons beleid inzake terugbetalingen en retourzendingen te bekijken. Dit retour- en restitutiebeleid is tot stand gekomen met behulp van de Retour- en Restitutiebeleid Generator.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die u bij ons heeft gekocht.

Interpretatie en Definities
Interpretatie
De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter is geschreven, hebben de betekenis die onder de volgende voorwaarden is gedefinieerd. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in het enkelvoud of in het meervoud voorkomen.

Definities
In het kader van dit beleid inzake retourzendingen en terugbetalingen wordt verstaan onder

Bedrijf (in deze Overeenkomst aangeduid als “het Bedrijf”, “Wij”, “Ons” of “Onze”) verwijst naar LL Skincare, Celsiusstraat, 19.

Goederen verwijst naar de artikelen die op de Dienst te koop worden aangeboden.

Bestellingen betekent een verzoek van U om Goederen van Ons te kopen.

Dienst verwijst naar de Website.

Website verwijst naar LL SKincare, toegankelijk via https://llskincare.nl/

U betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruik maakt van de Dienst, of het bedrijf, of andere juridische entiteit namens welke een dergelijke persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Dienst, zoals van toepassing.

Uw recht om uw Bestelling te annuleren
U hebt het recht Uw Bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren.

De uiterste termijn voor het annuleren van een Bestelling is 14 dagen vanaf de datum waarop U de Goederen heeft ontvangen of waarop een door U aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in ontvangst neemt.

Om uw recht op annulering uit te oefenen, dient u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte te stellen van uw beslissing. U kunt ons op de hoogte stellen van uw beslissing door:

Per e-mail: info@llskincare.nl
Wij zullen U uiterlijk 14 dagen na de dag waarop Wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen, terugbetalen. Wij zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken als U voor de Bestelling hebt gebruikt, en U zult geen kosten verschuldigd zijn voor een dergelijke terugbetaling.

Voorwaarden voor retourzendingen
Om de Goederen in aanmerking te laten komen voor een retourzending, dient U ervoor te zorgen dat:

De Goederen in de afgelopen 14 dagen zijn gekocht
De Goederen in de oorspronkelijke verpakking zitten
De zegel van de goederen niet is gebroken

De volgende Goederen kunnen niet worden geretourneerd:

De levering van Goederen die volgens Uw specificaties zijn gemaakt of duidelijk gepersonaliseerd zijn.
De levering van Goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden geretourneerd, snel bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden.
De levering van Goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retourzending en die na aflevering niet verzegeld waren.
De levering van Goederen die na levering naar hun aard onafscheidelijk vermengd zijn met andere zaken.
Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen van goederen die niet aan bovenstaande retourvoorwaarden voldoen naar eigen goeddunken te weigeren.

Alleen normaal geprijsde Goederen kunnen worden terugbetaald. Goederen in de uitverkoop kunnen helaas niet worden terugbetaald. Deze uitsluiting is mogelijk niet op U van toepassing indien dit niet is toegestaan door de toepasselijke wetgeving.

Goederen terugsturen
U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de Producten naar ons. U dient de Goederen naar het volgende adres te sturen:

Celsiusstraat 19
1704 RX Heerhugowaard

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor Goederen die beschadigd zijn of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare postdienst aan. Wij kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de Goederen of bewijs van ontvangen retourzending.

Geschenken
Als de Producten bij aankoop als geschenk zijn aangemerkt en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een tegoedbon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

Als de goederen bij aankoop niet als cadeau waren aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan jou te geven, sturen we de restitutie naar de gever van het cadeau.

Contact met ons opnemen
Als u vragen hebt over ons retournerings- en restitutiebeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Per e-mail: info@llskincare.nl